Google Pixel 7a у різних кольорах показали на реальних фотографіях

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Авторитетний інсайдер SnoopyTech опублікував реальні фотографії ще не анонсованого смартфона Pixel 7a. Апарат показали на знімках одразу у двох очікуваних кольорах (всього очікуються чотири колірні рішення).

На представлених фотографіях Pixel 7a показаний в арктичному блакитному і карбоновому (чорному) кольорах. Відомо, що смартфон також буде доступний у білому і персиковому варіантах. Візуально ж апарат дуже схожий на звичайний Pixel 7, випущений минулого року.

За наявною інформацією, Pixel 7a отримає 6,1-дюймовий OLED-дисплей з роздільною здатністю Full HD+ і частотою оновлення 90 Гц, процесор Tensor G2, 8 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5, накопичувач UFS 3.1 на 128 ГБ і акумулятор на 4400 мАг з підтримкою 20-ватної зарядки. На зворотному боці у нього будуть дві камери з основним модулем на 64 Мп з OIS і надширококутним з роздільною здатністю 12 Мп. В екран вмонтують селфі-камеру на 10,8 Мп.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як очікується, Google Pixel 7a представлять 10 травня разом зі складним Pixel Fold. За інформацією інсайдерів, нова модель a-серії коштуватиме $499 – на $50 дорожче за попередника.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.