realme готується гідного конкурента Poco F5

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ми вже знаємо, що realme готується до випуску смартфонів серії realme 11, 10 травня на внутрішньому ринку, тобто у Китаї. За оновленою інформацією, цей смартфон також надійде на індійський ринок, як глобальна версія, також буде представлена ​​нова модель під назвою Narzo.

Друзі сідайте зручніше, зараз вам розповім всі подробиці про цей смартфон.

Отже злита інформація надійшла від PriceBaba, вони повідомили про два нових смартфони, realme 11 та Narzo N53. Перед цим це ж джерело, повідомило про випуск наступних смартфонів realme 11, 11 Pro та 11 Pro+ які надійдуть до Індії. А в Індії які у нас ці смартфони дуже полюбилися чому, тому що за свій цінник вони пропонують максимальні можливості.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У звіті розкриваються конфігурації внутрішньої пам’яті та оперативної пам’яті, дорожчих моделей Pro на майбутніх телефонах 11-ї серії. 11 Pro буде поставлятися з трьома варіантами зберігання: 8 ГБ ОЗУ + 128 ГБ пам’яті, 8 ГБ + 256 ГБ та варіант 12 ГБ + 256 ГБ.

З іншого боку, модель Realme 11 Pro+ буде випущена лише у двох варіантах, включаючи варіант 8 ГБ + 256 ГБ та варіант 12 ГБ + 256 ГБ. У звіті також показано варіанти кольору обох моделей Pro. Повідомляється, що серія 11 Pro буде представлена ​​у трьох колірних варіантах, включаючи Astral Black, Oasis Green та Sunrise Beige.

Модель Narzo N53, буде найбюджетнішою в лінійці. А Narzo N55, можливо, здається перейменованою версією 11 Pro.

Як і у випадку із серією Realme 11, джерела також розкрили конфігурації сховища Narzo N53 та варіанти кольорів. Для тих, хто не знає, Narzo N53, швидше за все, буде моделлю з підтримкою 4G, яка поставлятиметься з конфігураціями пам’яті 4 ГБ + 64 ГБ та 6 ГБ + 128 ГБ. Крім того, модель Narzo N53 буде випущена у варіантах Feather Black та Feather Gold. Хоча подробиці про цей пристрій досі незрозумілі, вважається, що його ціна становить менше ніж 13 000 індійських рупій (приблизно 159 доларів США).

У коментарях будь ласка напиши, який у тебе смартфон, задоволений ти чи ні. Ну і обов’язково підпишись на цей канал, щоб дізнаватися про майбутні новинки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.