Смартфони

Motorola Razr 40 Ultra: дизайн з усіх боків, характеристики та ціна

Share
Час читання: 2 хв.

Одразу кілька джерел розкрили нові подробиці про складаний смартфон від Motorola. За словами інсайдера Евана Бласса, пристрій називатиметься Razr 40 Ultra, а доступніша модель – просто Razr 40. Разом з тим з’явилися зображення топової версії з різних ракурсів, докладні характеристики і навіть передбачувана ціна.

Нові зображення підтверджують наявність збільшеного зовнішнього екрана з “врізаними” камерами у Motorola Razr 40 Ultra. Звичайний Razr 40 відрізнятиметься значно меншим додатковим дисплеєм. Судячи з рендерів, старша модель буде доступна як зі скляною задньою кришкою, так і зі шкіряною. Останній варіант показаний у червоному і чорному кольорах. Усередині можна побачити витягнутий дисплей з отвором під фронтальну камеру і несиметричними рамками, що має дивний вигляд на тлі торішньої моделі.

Згідно з інформацією, що надійшла, Motorola Razr 40 Ultra отримає 6,9-дюймовий pOLED-екран із частотою оновлення 165 Гц усередині та 3,6-дюймовий pOLED-дисплей зовні. В якості процесора буде використовуватися торішній флагман Snapdragon 8+ Gen 1. За автономність відповідатиме невеликий акумулятор ємністю 3800 мАг з підтримкою 33-ватної зарядки. Роздільна здатність основної камери не уточнюється, а ось ультраширококутна буде на 13 Мп.

Вказується, що Motorola Razr 40 Ultra у версії 8 + 256 ГБ коштуватиме близько 1200 євро, що відчутно дорожче, як порівняти з аналогічною розкладачкою від Samsung і нещодавно представленим vivo X Flip.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Motorola
  • Останні записи

    Три місця, де не можна залишати флешку, щоб уникнути її поломки

    USB-флеш-накопичувачі користуються величезною популярністю серед власників комп'ютерів, і це не дивно, адже такі пристрої дуже…

    28.06.2024

    “Vodafone” готує важливе нововведення для своїх абонентів

    Компанія «Vodafone» готується до важливих змін, які вплинуть на багатьох абонентів. Ці зміни пов’язані з…

    28.06.2024

    Нове оновлення вбиває комп’ютери з Windows 11

    Компанія Microsoft випустила нове оновлення для операційної системи Windows 11, яке виявилося проблемним. Якщо ви…

    28.06.2024

    Нова watchOS 11 припиняє підтримку рекордної кількості моделей Apple Watch

    Важливою новиною є те, що компанія Apple готується до випуску нової версії своєї операційної системи…

    28.06.2024

    “Дія” отримала нові функції: керування медичними даними тепер онлайн

    Кабінет Міністрів України ухвалив рішення про розширення функціоналу мобільного додатку "Дія", що надасть громадянам доступ…

    28.06.2024

    Windows 10 отримає ще п’ять років підтримки та оновлень

    Компанія Acros Security, яка розробила сервіс мікропатчів 0Patch для підвищення безпеки програмного забезпечення, повідомила гарну…

    28.06.2024