Motorola Razr 40 Ultra: дизайн з усіх боків, характеристики та ціна

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Одразу кілька джерел розкрили нові подробиці про складаний смартфон від Motorola. За словами інсайдера Евана Бласса, пристрій називатиметься Razr 40 Ultra, а доступніша модель – просто Razr 40. Разом з тим з’явилися зображення топової версії з різних ракурсів, докладні характеристики і навіть передбачувана ціна.

Нові зображення підтверджують наявність збільшеного зовнішнього екрана з “врізаними” камерами у Motorola Razr 40 Ultra. Звичайний Razr 40 відрізнятиметься значно меншим додатковим дисплеєм. Судячи з рендерів, старша модель буде доступна як зі скляною задньою кришкою, так і зі шкіряною. Останній варіант показаний у червоному і чорному кольорах. Усередині можна побачити витягнутий дисплей з отвором під фронтальну камеру і несиметричними рамками, що має дивний вигляд на тлі торішньої моделі.

Згідно з інформацією, що надійшла, Motorola Razr 40 Ultra отримає 6,9-дюймовий pOLED-екран із частотою оновлення 165 Гц усередині та 3,6-дюймовий pOLED-дисплей зовні. В якості процесора буде використовуватися торішній флагман Snapdragon 8+ Gen 1. За автономність відповідатиме невеликий акумулятор ємністю 3800 мАг з підтримкою 33-ватної зарядки. Роздільна здатність основної камери не уточнюється, а ось ультраширококутна буде на 13 Мп.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вказується, що Motorola Razr 40 Ultra у версії 8 + 256 ГБ коштуватиме близько 1200 євро, що відчутно дорожче, як порівняти з аналогічною розкладачкою від Samsung і нещодавно представленим vivo X Flip.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.