Google Pixel 7a: нове яскраве забарвлення і всі характеристики

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Напередодні анонса скарбничка чуток про смартфон Google Pixel 7a поповнилася новими даними. Інсайдер Еван Бласс поділився зображеннями гаджета в оригінальному забарвленні, а не менш відомий Йогеш Брар розкрив повний список технічних характеристик.

Реклама

Крім чорного, білого і світло-блакитного, майбутній Google Pixel 7a, згідно з джерелом, буде представлений у яскравому кораловому кольорі корпусу. При цьому рамка і клавіші на правій грані будуть того ж кольору, а прямокутна плашка модуля камери отримає світліший відтінок.

Google Pixel 7a приписують 6,1-дюймовий OLED-дисплей з роздільною здатністю Full HD+ і частотою оновлення 90 Гц, чіп Tensor G2 у зв’язці з 8 ГБ ОЗП (LPDDR5) і 128 ГБ флеш-пам’яті UFS 3.1. До складу тильної камери увійдуть два датчики: основний на 64 Мп з OIS і надширококутний з роздільною здатністю 12 Мп. Для селфі та відеодзвінків буде використовуватися 10,8-мегапіксельна фронталка.

Ємність батареї смартфона з підтримкою 20-ватної швидкої зарядки складе 4400 мАг. Анонс Google Pixel 7a, за наявними відомостями, відбудеться 10 травня на конференції Google I/O.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ