Poco F5 один із найкращих за всю історію Poco

Poco F5 випустять дуже скоро. Про це можна сміливо говорити тому що індійський підрозділ цієї компанії, вже давно поширює інформацію про цей смартфон, і заявляє що версія матиме 256 ГБ вбудованої пам’яті.

Офіційно Poco ще не оголосила дату випуску. А поки ми чекаємо, на веб-сайті Geekbench з’явилася глобальна версія телефону зі Snapdragon 7+ Gen 2 під капотом. На відміну від свого індійського аналога, міжнародний варіант працює з Geekbench 6. І ось що відомо на даний момент.

Poco F5

Глобальний POCO F5 з’явився на Geekbench 6 з номером моделі 23049PCD8G. Згідно зі списком, у телефоні встановлено процесор Snapdragon 7+ Gen 2 з оперативною пам’яттю до 12 ГБ. Зазначено що він матиме Android 13 з коробки. Poco F5 вдалося набрати 1629 і 4295 балів в одноядерному і багатоядерному режимі.

Нещодавно на сайті Geekbench з’явилася й індійська версія смартфона. Цікаво що смартфон в Geekbench 5 і набрав 1118 балів для одноядерного режиму і 4236 балів для багатоядерного. Різниця в оцінках пов’язана з різними версіями платформи бенчмаркінгу. У реальному житті обидві версії повинні пропонувати схожі характеристики.

З чуток , Poco F5 дебютує з вражаючими характеристиками, включно з великим 6,67-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю Full HD+ і високою частотою оновлення 120 Гц. Очікується, що він також включатиме датчик відбитків пальців у дисплеї, для додаткової безпеки.

Пристрій може бути оснащений потрійною камерою, що складається з основної камери на 64 МП, ширококутного об’єктива на 8 МП і макросенсора на 2 МП. На передній панелі може бути 16-мегапіксельна селфі-камера. Очікується, що для забезпечення цих функцій телефон буде оснащений батареєю ємністю 5000 мАг з підтримкою швидкої зарядки 67 Вт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.