Функцію штучного уповільнення iPhone тепер можна відключити

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також Apple дозволить користувачам самим контролювати свої персональні дані.

Функцію штучного уповільнення iPhone тепер можна відключити

фото hitech.vesti.ru

Apple випустила iOS 11.3 – найбільше оновлення операційної системи iPhone та iPad з моменту виходу iOS 11 восени 2017 року. Прошивка доступна для смартфонів, починаючи з iPhone 5s, планшетів починаючи з iPad Air/iPad mini 2, а також для плеєра iPod Touch 6-го покоління. Про це повідомляє Hi-Tech.

iOS 11.3 дозволяє виправити численні помилки попереднього ПЗ, однак головним нововведенням є можливість дізнатися стан акумулятора смартфона і з’ясувати, чи уповільнює iOS ваш iPhone заради запобігання раптових перезавантажень. Якщо ця функція увімкнена – уповільнення при бажанні можна відключити.

Таким чином Apple відреагувала на скандал навколо виявленого користувачами в минулому році штучного уповільнення iPhone. Можливість відключення доступна на iPhone 6 і новіших в розділі «Налаштування» -> «Акумулятор».

Про запуск такої програми Apple  повідомила ще в середині січня.

Ще одне важливе нововведення в iOS 11.3, що стосується користувачів по всьому світу, пов’язане з конфіденційністю призначених для користувача даних. Тепер щоразу, коли будь-яка функція iOS запитує доступ до персональних даних – щоб увімкнути певні функції, убезпечити сервіси Apple або адаптувати iOS для зручності користувача – на екрані буде з’являтися значок у вигляді двох фігурок, які тиснуть один одному руку.

Наприклад, так виглядає повідомлення про використання даних при активації сервісу Apple Music:

Функцію штучного уповільнення iPhone тепер можна відключити

https://hitech.vesti.ru


Раніше повідомлялося, що Apple заздалегідь потурбувалася про конфіденційність своїх клієнтів і впроваджує нові інструменти, що дозволять користувачам контролювати свої персональні дані, ще до вступу в силу нового закону ЄС.

Нагадаємо, Apple пояснила, чому її старі «айфони» з часом працюють повільніше – таким чином компанія намагається подовжити роботу літій-іонних акумуляторів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.