OnePlus запускає власну криптовалюту

Криптовалюти з кожним днем ​​набирають все більшої популярності, причому до них проявляють великий інтерес навіть великі IT-корпорації. Сьогодні глава компанії OnePlus Карл Пий виклав на YouTube відеоролик, в якому мова йде про запуск нової криптовалюти. У відео не сказано нічого конкретного, проте журналісти дуже швидко помітили багато деталей, які говорять про те, що незабаром китайська корпорація зробить гучний анонс. Станеться це, ймовірно, вже в нинішньому місяці – квітні.

На офіційному YouTube-каналі компанії OnePlus з’явився відеоролик під назвою «Настають зміни», в якому ясно дано натяк на майбутній запуск нової криптовалюти. Глава всього бренду Карл Пий в відео розповідає про те, то при роботі над першим мобільним пристроєм його компанія мала намір не просто створити кращий телефон, а змінити сам спосіб взаємодії людей зі смартфоном.

Зараз OnePlus має намір зробити те ж саме зі звичною повсякденною річчю – грошима. Після цього на столі починає обертатися золота монета з фірмовим логотипом бренду, а на інший знаходиться портрет засновника компанії. Якщо уважно придивитися до деталей в відео, то можна помітити напис на монеті – «E Pluribus Pei-Um». Схожа використовується на гербі США – «E pluribus unum».

В ході відеоролика також є згадка фрази «Blockchain Meets Never Settle». Останні два слова є слоганом всього бренду компанії OnePlus, а перші два – це блокчейн, тобто технологія-основа, призначена для роботи всіх криптовалют в світі. Таким чином, зіставивши всі ці факти, виходить, що незабаром відома на весь світ китайська корпорація запустить свою власну криптовалюту. Як до цього поставляться користувачі – невідомо.

Зараз від компанії OnePlus всі чекають не запуску криптовалюти, а новий смартфон під назвою OnePlus 6. Йому приписують скляний корпус , подвійну основну камеру, екран з вирізом у верхній частині, а також саме передове технічне оснащення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.