vivo X Flip представлений офіційно – “вбивця” Samsung Galaxy Z Flip

Пристрій отримав вражаючі характеристики і конкурентний цінник.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

vivo X Flip – перший смартфон vivo в такому форм-факторі. Розкладачка базується на чипі Snapdragon 8+ Gen 1, оснащується 12 ГБ ОЗП і 256 або 512 ГБ флеш-пам’яті. Акумулятор на 4400 мА*год підтримує швидку зарядку потужністю 44 Вт.

У vivo X Flip у розкритому вигляді великий 6,74-дюймовий LTPO AMOLED-дисплей з роздільною здатністю FHD+ і кадровою частотою 120 Гц. Складки між двома половинками гнучкого екрана немає. Також є зовнішній 3-дюймовий AMOLED-дисплей. Основна камера подвійна, головний модуль на 50 Мп і ширик на 12 Мп. За оптику відповідає ZEISS. Селфі камера на 32 Мп.

Смартфон працює під управлінням операційної системи Android 13 з фірмовим інтерфейсом OriginOS 3. Є сканер відбитків пальців.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Читайте нас там, де вам зручно:

Ціни:

  • vivo X Flipd на 12/256 ГБ: 870 доларів.
  • vivo X Flipd на 12/512 ГБ: 970 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.