Власники iPhone 14 зіткнулися з браком. Смартфон постійно перезавантажується

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Жителі Китаю повідомляють, що проблеми почалися відразу після придбання. iPhone 14 стабільно перезавантажується 1-2 рази на добу мимовільно. Постраждалі вважають помилку виробничим браком, не пов’язаним з оновленням прошивки.

Про це повідомляє портал MyDrivers . Свої претензії власники висловили в соцмережі WeChat. Пристрої були куплені в офіційного постачальника, що виключає варіант підробки. Частина користувачів зв’язалися з техпідтримкою, де їм провели віддалену діагностику пристрою і повідомили про відсутність проблем. Перезавантаження повторювалося і після повторного звернення співробітники гарячої лінії послалися на помилку в програмному забезпеченні.

В одному з центрів післяпродажного обслуговування, власнику iPhone 14 запропонували заміну на новий пристрій без упаковки, ігноруючи дотримання гарантійних умов. Інший повідомляє, що відремонтував пристрій у офіційного дилера, але після ремонту помітив тріщину, яку співробітник відмовився ремонтувати.
Наразі Apple не відреагувала на скарги і достеменно не відомо з чим пов’язані часті перезавантаження смартфонів. Є ймовірність масового браку. У такому разі компанія буде змушена відкликати партію і замінити або відремонтувати гаджети, які встигли продати.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.