Яким буде Samsung Galaxy A24? З’явилися характеристики бюджетної моделі з AMOLED-екраном

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

У мережу просочилися характеристики і зображення Samsung Galaxy A24. Це недорогий смартфон, який, на відміну від свого попередника, отримає OLED-екран замість базової IPS-матриці.

Реклама

Samsung тільки нещодавно анонсувала Galaxy A54 і Galaxy A34, які помітно підросли в ціні відносно минулих поколінь. Посісти місце “народного” бюджетника цього року має якраз таки A24. Це збалансована модель для тих, хто не висуває високих вимог до свого пристрою.

Galaxy A24 запропонує процесор MediaTek Helio G99. Даний чіп непогано проявляє себе в базових завданнях – запуску додатків, електронної пошти та серфінгу, але це не монстр продуктивності. Фактично, в іграх він повільніший, ніж Snapdragon 695 у торішній моделі A23. Базова версія смартфона отримає 4 ГБ оперативної та 128 ГБ постійної пам’яті з можливістю розширення картою MicroSD.

Діагональ екрана складе 6.5 дюйма. Використовується OLED-матриця з хорошою роздільною здатністю 2340 на 1080 пікселів, але дизайн пристрою має доволі застарілий вигляд через краплеподібний виріз і масивні рамки з помітно товстішим підборіддям.

Samsung вирішила не вносити зміни в камери щодо минулорічної моделі. На спинці девайс має три об’єктиви з роздільною здатністю 50 МП (основний) + 5 МП (ширококутний) + 5 МП (макро). Нарешті, акумулятор ємністю 5000 мАг має дозволити смартфону легко пропрацювати день без підзарядки.

Згідно з WinFuture, Samsung планує запустити Galaxy A24 спочатку на Близькому Сході. Там пристрій, що працює на торішній версії Android 12, коштуватиме близько 200 доларів.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ