HTC представила дешевий смартфон із ємним акумулятором і розблокуванням за обличчям

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

HTC анонсувала новий смартфон – Wildfire E2 Play. Девайс отримав 6,82-дюймовий IPS-дисплей з вирізом у формі краплі та HD+ роздільною здатністю.

Реклама

Екран пристрою не може похвалитися особливо високою частотою оновлення – тут цілком стандартні 60 Гц.

В основі апарату лежить процесор Unisoc T606, а також 8 ГБ оперативної пам’яті. Обсяг вбудованої пам’яті Wildfire E2 Play становить 128 ГБ. Для додаткового розширення передбачено слот для microSD-карти.

З коробки смартфон працює під управлінням Android 12. В якості заходів безпеки пропонуються сканер відбитка пальців на задній панелі і розблокування по обличчю, назване виробником AI Face Unlock.

На передній панелі пристрою розташована 8-мегапіксельна фронтальна камера, а на задній – 48-мегапіксельна основна, 5-мегапіксельна ультраширококутна, 2-мегапіксельна камера для визначення глибини та 2-мегапіксельний макросенсор.

Акумулятор HTC Wildfire E2 Play має ємність 4600 мАг. Він підтримує зарядку потужністю 10 Вт.

Інформація про вартість і дату початку продажів Wildfire E2 Play поки не розкривається. Але відомо, що новинка мітить у бюджетний ціновий сегмент і буде доступною в чорному і синьому колірних варіантах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: