Що відомо про потенційно найкращий камерофон цього року Xiaomi 13 Ultra

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi збирається представити свій останній флагманський смартфон Xiaomi 13 Ultra 18 квітня, і очікується, що він стане головним суперником на ринку смартфонів преміум-класу. Так що про нього відомо на даний момент?

Завдяки своїй системі камер Xiaomi 13 Ultra може перевершити конкурентів від Samsung і Apple. Телефон буде оснащений круглим модулем камери з чотирма камерами, включно з 1-дюймовим сенсором IMX989 виробництва Sony, 50-Мп ультраширококутним, 50-Мп з 3,2-кратним оптичним зумом і 50-Мп перископною камерою з 5-кратним зумом, а також можливою 32-Мп селфі-камерою.

Пристрій, імовірно, працюватиме на чипсеті Snapdragon 8 Gen 2, оснащеному чипами Surge G1 і Surge P2 для кращого заряджання та управління живленням. Також очікується, що він пропонуватиме до 16 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5x і 1 ТБ сховища UFS 4.0.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дисплей Xiaomi 13 Ultra, як очікується, буде оснащений 6,7-дюймовою панеллю E6 AMOLED LTPO з вирізом для селфі-камери у вигляді точки, роздільною здатністю Quad HD+, частотою оновлення 120 Гц і підтримкою DolbyVision HDR.

Смартфон також буде оснащений сканером відбитків пальців під дисплеєм. Очікується, що телефон працюватиме на ОС Android 13 з попередньо встановленою MIUI 14 і підтримуватиме дротову зарядку потужністю 90 Вт і бездротову зарядку потужністю 50 Вт.

Xiaomi стверджує, що 13 Ultra пропрацює до 60 хвилин при 1% заряду батареї.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.