Топ-3 смартфони Tecno, які точно варто брати. Від бюджетного камерофона до топового флагмана

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Tecno присутня на українському ринку з 2018 року, і не дарма – смартфони бренду спокійно конкурують з великими виробниками електроніки на кшталт Xiaomi і Realme. Як це можливо? Все максимально просто – вирішує відмінне співвідношення ціни і якості. Не вірите – перевірте самі: ми знайшли для вас відразу три крутих пристрої вендора, на які однозначно варто звернути увагу. Зрозуміло, все – за адекватними цінами.

Tecno Camon 19 Pro

Цей смартфон можна сміливо називати найкращим доступним камерофоном на ринку. Чому? Вирішує унікальне для бюджетника комбо камер з 32-мегапіксельною селфі-камерою і блоку з трьома модулями: 64-мегапіксельного основного датчика з оптостабом, 50-мегапіксельного телевіка з 2-кратним оптичним зумом і 2-мегапіксельним датчиком глибини. Тобто у своєму класі девайс з легкістю перевершує конкурентів. Інші спеки теж радують – у гаджета при собі великий 120-герцовий IPS-екран на 6.8 дюйма, непоганий чип MediaTek Helio G96, акумулятор на 5000 мАг з підтримкою 33-ватної зарядки, NFC-модуль, слот microSD і відразу 8/128 Гбайт пам’яті. Ідеальний бюджетник для любителів познімати на смартфон.

Tecno Pova 4 Pro

Оптимальне рішення для тих, кому потрібен недорогий, але потужний смартфон. Чим він крутий? По-перше, в ньому встановлений крутий 90-герцовий AMOLED-екран на 6.66 дюйма – на такому комфортно гортати соцмережі, дивитися відоси і грати. По-друге, все гаразд із продуктивністю завдяки чипу MediaTek Helio G99 – його потужності більш ніж достатньо як для спритної роботи системи, так і для посереднього геймінгу. Ну і нарешті, смарт відмінно тримає заряд – у нього при собі акумулятор на 6000 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 45 Вт. З інших ніштяків – камери на 8 і 50+0.3 мегапікселів, NFC-модуль, стереодинаміки і 3.5-мм мініджек для навушників. Якщо вам у смартфоні потрібна саме продуктивність, сміливо беріть цей лот.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Tecno Phantom X2 Pro

Найнавороченіший смартфон бренду на сьогодні – у нього при собі шикарний 120-герцовий AMOLED-екран на 6.8 дюйма, флагманський чип MediaTek Dimensity 9000, якого з головою вистачить навіть для геймінгу на максималках, а також адекватний акумулятор на 5160 мАг з підтримкою 45-ватного адаптера. Але це ще не все – девайс обладнаний відмінною 32-мегапіксельною фронталкою і унікальним тріо камер на 50+50+13 мегапікселів з висувним телефотооб’єктивом. У більшості сценаріїв використання девайс видає адекватні фото, а портретний об’єктив дає змогу отримувати круті знімки з натуральним розмиттям фону без алгоритмів постобробки. З інших ніштяків – NFC-модуль і відразу 12/256 Гбайт пам’яті. Топ за свої гроші – можна брати не дивлячись.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.