Глава компанії OnePlus несподівано скасував смартфон OnePlus 6

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Виробники смартфонів з Китаю постійно дивують своїх фанатів. Хтось робить це за допомогою новітніх технологій, як Vivo, хтось за рахунок відмінної якості продукції, як Xiaomi, а хтось за допомогою несподіваних заяв, як OnePlus. Сьогодні глава останньої Карл Пий в своєму офіційному акаунті в соцмережі Weibo написав простий, але зрозумілий пост, який несподівано скасував смартфон OnePlus 6, офіційна презентація якого повинна пройти в квітні-травні.

Оскільки в минулого року публіці показали смартфони OnePlus 5 і 5T, то ні в кого не було ніяких сумнівів щодо того, що наступна новинка отримає назву OnePlus 6. Проте, цього не станеться, а провиною всьому рішення керівництва компанії, яка працює над майбутньою новинкою. У невеликому повідомленні її глави сказано «є рівним 7 або дорівнює 8?» (Google Translate з китайської мови). Трактувати цю фразу можна по-різному, однак при будь-якому розкладі вона натякає на те, що новий флагман бренду буде називатися не так, як всі думають.

Новий смартфони компанії може отримати назву OnePlus 7 або відразу OnePlus 8. На подібне рішення вказує той факт, що після випуску OnePlus 3T в 2016 році наступним телефоном бренду став OnePlus 5, а не OnePlus 4. Не виключено, що в 2018 році ця компанія також «перескочить» через одну або дві цифри в назві, але ради чого і навіщо – невідомо. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Можливо, глава OnePlus Карл Пий вважає, що саме зараз смартфони Apple називаються iPhone 8 і iPhone 8 Plus, а кращі гаджети Samsung – Galaxy S9 і Galaxy Note 8, то використання подібної цифри в назві поставить новий телефон в один ряд з цими мобільними пристроями. Це, звичайно, досить нерозумно, проте якась логіка в цьому є. Зараз же все вказує на те, що гендиректор OnePlus несподівано скасував смартфон OnePlus 6, натякнувши на іншу назву майбутньої новинки.

Раніше ця ж людина, тобто найбільш високопоставлений співробітник всього бренду, видалив з усіх офіційних джерел згадку про виріз в екрані в майбутньому смартфоні компанії. Не виключено, що відгуки користувачів змусили компанію відмовитися від такої особливості в своєму новому телефоні, яким повинен бути стати OnePlus 6.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.