Смартфони

Представлено realme Narzo N55 з вирізом у стилі iPhone 15 Pro

Share

Китайська компанія realme анонсувала нового представника серії смартфонів Narzo. Новинка, що отримала назву Realme Narzo N55, може похвалитися так званою Mini Capsule або крихітним вирізом у дисплеї під камеру, який органічно вбудований у програмний інтерфейс смартфона, подібно до Dynamic Island на нових iPhone.

Базується realme Narzo N55 на чипсеті MediaTek Helio G88, компанію якому складають 6 Гбайт оперативної пам’яті. Для зберігання даних передбачено вбудований накопичувач на 128 Гбайт, а якщо цього здасться замало, то у смартфона також є слот для карти пам’яті формату microSD об’ємом до 1 Тбайт. Працює апарат під управлінням мобільної операційної системи Android 13 зі встановленою поверх оболонкою Realme UI 4.0.

Дисплей нового смартфона realme являє собою 6,72-дюймову IPS LCD-панель з роздільною здатністю Full HD+, частотою оновлення 90 Гц і отвором під 8-мегапіксельну селфі-камеру. На задній панелі встановлена 64-мегапіксельна основна камера в поєднанні з 2-мегапіксельним монохромним датчиком глибини для розмиття фону на портретних знімках.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Живиться Realme Narzo N55 від акумуляторної батареї ємністю 5000 мАг з підтримкою 33-ватної зарядки. Завдяки адаптеру живлення SuperVOOC потужністю 33 Вт, який входить до комплекту постачання, процес заряджання смартфона від 0 до 50% займає всього 29 хвилин. Заряджається апарат через порт USB Type-C. Серед інших особливостей новинки – сканер відбитків пальців, вбудований у кнопку живлення збоку, і динаміки UltraBoom.

Старт продажів Realme Narzo N55 заплановано на 13 квітня. Смартфон буде доступний у двох конфігураціях – з 4 Гбайт оперативної і 64 Гбайт вбудованої пам’яті за 10 999 рупій, або близько 135 доларів США за курсом, і з 6/128 Гбайт пам’яті за 12 999 рупій, або близько 160 доларів. Чи з’явиться цей апарат за межами Індії і коли це станеться, поки невідомо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Realme
  • Останні записи

    Windows 7: 5 причин, чому вона все ще актуальна у 2024 році

    У 2024 році, через 15 років після релізу, Windows 7, як і раніше, використовується на…

    14.05.2024

    OpenAI представила GPT-4o

    OpenAI оголосила про випуск нової флагманської моделі генеративного ІІ під назвою GPT-4o, повідомляє TechCrunch. Нову модель планують…

    14.05.2024

    Смартфони Sony втрачають позиції на тлі успіху Google Pixel

    В останні роки ринок смартфонів зазнав значних змін, і одним із ключових гравців, які вплинули…

    14.05.2024

    Apple почне продавати шолом Vision Pro за межами США

    Apple готується розпочати продаж своєї гарнітури доповненої реальності Vision Pro в Європі та Азії, прагнучи…

    14.05.2024

    Нові iPad оснащені меню здоров’я батареї, що включає лічильник циклів та опцію обмеження зарядки до 80%

    В останніх моделях iPad Air та iPad Pro з'явилося нове меню «Здоров'я» акумулятора (Battery Health)…

    14.05.2024

    Миючий пилосос Dyson WashG1 працює без всмоктування (відео)

    Dyson представила миючий пилосос WashG1, який відрізняється від інших подібних моделей унікальною конструкцією: він позбавлений…

    14.05.2024