Камерофонам буде складно: коли представлять Xiaomi 13 Ultra

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi оголосила про захід, присвячений запуску свого останнього флагманського смартфона Xiaomi 13 Ultra. Захід під назвою “Знімок зверху” (“A shot above”) заплановано на 18 квітня.

Очікується, що Xiaomi 13 Ultra стане поліпшеною і більш вражаючою версією раніше випущених Xiaomi 13 і 13 Pro, які були анонсовані на MWC кілька місяців тому.

Хоча подробиць про телефон мало, рендери, що просочилися, дають змогу припустити, що пристрій буде оснащений новими об’єктивами Leica Summicron, аналогічними тим, які використовуються в Xiaomi 13 Pro. Чипсет Snapdragon 8 Gen 2, на якому працюють Xiaomi 13 і 13 Pro, як очікується, буде встановлено і в Xiaomi 13 Ultra.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.