У мережу потрапив довгий список нововведень iOS 17

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі з’явилися свіжі інсайди щодо майбутньої iOS 17. Про них написали в MacRumors.

Раніше повідомлялося, що розробники зосередяться на виправленні багів і прискоренні роботи iOS 17, а трохи згодом з’явилася інформація, що “Центр управління” буде перероблено. Тепер виявляється, що змін буде набагато більше.

Згідно з джерелом, на кількох англомовних форумах, а також у Twitter з’явилися нові подробиці про iOS 17 від інсайдерів. Наприклад, вони розповіли про новий тип віджетів головного екрана – восени вони можуть стати інтерактивними. Це означає, що вони можуть містити активні кнопки, повзунки, оновлювану інформацію та інший динамічний контент. “Активні віджети проходять тестування, але їхній реліз поки не підтверджено”, – пише інсайдер у Twitter.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інші зміни торкнуться пошуку Spotlight – без конкретних подробиць повідомляється, що він буде “значно поліпшений”. Вкотре підтвердилися можливі “серйозні зміни” в “Центрі управління”. А ще iOS 17 отримає нові призначені для користувача налаштування “Універсального доступу”, які були виявлені в одній з бета-версій iOS 16.2 і після цього швидко зникли.

Інші зміни торкнуться сповіщень, фокусування, Always-on Display, додатків “Камера” і “Здоров’я”.

Нарешті, інсайдери обіцяють, що Apple серйозно попрацює над функціональністю Dynamic Island. “Острівець” має стати кориснішим, і це було б дуже доречно – власники iPhone 14 Pro нарікають, що наразі цей елемент є не більше ніж іграшкою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.