Характеристики Huawei nova 11 Ultra злили в мережу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий інсайдер Digital Chat Station опублікував характеристики ще не представленого Huawei nova 11 Ultra. Він має отримати незвичайну фронтальну камеру з 2-кратним оптичним зумом, але відносно старий процесор.

Якщо інсайд достовірний, то nova 11 Ultra оснастять дисплеєм з діагоналлю 6,78 дюйма з роздільною здатністю 2652×1200 пікселів і ШІМ на 1440 Гц. Також на передній панелі буде фронталка з двома сенсорами роздільною здатністю 60 і 8 Мп, один з яких відповідатиме за оптичний зум. Основна камера отримає 50-мегапіксельний RYYB-сенсор зі змінною діафрагмою. Також передбачений ширик на 8 Мп і модуль для макрозйомки. Процесором новинки стане Snapdragon 778G, тоді як раніше, якщо вірити інсайдеру, смартфон тестували з чипом 8+ Gen 1.

За автономність відповідатиме АКБ ємністю 4500 мАг з підтримкою швидкої 100-ватної зарядки. Також заявлено захисне скло Kunlun і супутниковий зв’язок на базі китайської інфраструктури Beidou. Товщина смартфона становитиме 7,99 мм, вага – 188 г. Ці чутки частково збігаються з раніше отриманою інформацією, але відомості про фронтальну камеру не збігаються: на опублікованих зображеннях телефону в екрані є тільки один невеликий виріз, в якому не помістяться два модулі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.