Xiaomi Mi 7 на зображеннях: виріз в екрані, сканер в дисплеї і корпус з металу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після офіційного анонсу смартфона Xiaomi Mi MIX 2S, який відбувся кілька днів тому в Китаї, найбільш очікуваним мобільним пристроєм цього виробника автоматично став Xiaomi MI 7, якому приписують саме передове технічне оснащення. Сьогодні, 30 березня, майбутню новинку показали на зображеннях, причому, як стверджує їх джерело, офіційних. На знімках видно, що телефон отримав виріз в екрані, сканер відбитків пальців в дисплеї і металевий корпус.

Смартфон Xiaomi Mi 7 дуже сильно нагадує за своїм зовнішнім виглядом iPhone X, однак в деяких моментах він навіть перевершив продукт «яблучної» корпорації. Наприклад, китайський телефон може похвалитися повноцінним скенером відбитків пальців в екрані, який зараз можна зустріти тільки в двох мобільних пристрої – Vivo X20 Plus UD і Vivo X21 UD, причому продажу останнього з них почалися зовсім недавно.

Дисплей майбутньої новинки займає майже весь простір на лицьовій частині, а відступу знизу практично немає, зате є виріз у верхній частині, в якому виробник розмістив фронтальну камеру, розмовний динамік і ряд інших датчиків, необхідних для нормального функціонування всього мобільного пристрою. Дактилоскопічний модуль працює тільки в одному єдиному місці, що знаходиться в нижній частині AMOLED-дисплея.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Задня кришка Xiaomi Mi 7, як видно на зображеннях, позбавлена ​​будь-яких модулів, крім подвійної основної камери, аналогічної за зовнішнім виглядом в iPhone X. Оскільки металевий корпус не пропускає радіохвилі, на його торцях є пластикові вставки, під якими знайшлося місце для модулів антен. На нижньому торці корпусу знаходиться роз’єм USB Type-C (3.1), а на верхньому – 3,5 мм аудіороз’єм, призначений для підключення навушників.

Всі кнопки управління смартфоном, тобто гойдалка регулювання гучності і включення / блокування, знайшли своє місце на правому торці. Достовірно відомо, що прямо «з коробки» на Xiaomi Mi 7 прямо «з коробки» встановлена ​​операційна система Android 8.1 Oreo з графічною оболонкою MIUI 9. Якщо уважно придивитися до опублікованих зображень новинки, то можна помітити на екрані дату – 20 квітень 2018 року. Швидше за все, якщо джерело не бреше, саме в цей день публіці покажуть один з найбільш довгоочікуваних і доступних за ціною флагманів першої половини нинішнього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.