Huawei nova 11 отримав офіційну дату презентації

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Huawei оголосила про підготовку прем’єри нового смартфона nova 11, дебют якого очікується в середньому ціновому сегменті. Офіційний тизер розкрив не тільки дату анонса новинки, а й її дизайн у яскравому колірному виконанні.

HUAWEI nova 11 буде представлений у Китаї 17 квітня. Судячи із зображення, на тильній стороні смартфона з текстурою під шкіру розміститься модуль камери з трьома датчиками – великий основний у центрі і два допоміжних зверху і знизу від нього. Праворуч розташується LED-спалах, а в нижній частині – фірмовий логотип. Гойдалку регулювання гучності і кнопу живлення можна помітити на правій грані.

Рекламне зображення компанія супроводила слоганом “Не бійся знімати, не бійся бути видатним”, підкреслюючи яскравий дизайн і просунуті можливості мобільної зйомки. Очікується, що HUAWEI представить відразу кілька модифікацій пристрою, але їхні технічні характеристики поки що не оголошені. Цього ж дня, ймовірно, відбудеться анонс нових смарт-годинників та інших продуктів бренду.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.