Xiaomi 12S подешевшав у Китаї у всіх версіях

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наступного тижня в Китаї стартує черговий “Фестиваль Mi”, по суті – розпродаж. Компанія вже підігріває до нього інтерес, обіцяючи знижки на різні пристрої. Серед них є і Xiaomi 12S: у рамках акції ціна на нього знижується на 45 доларів.

Усі версії смартфона стануть доступнішими. З урахуванням знижки ціни виглядають так: 8/128 ГБ – 495 доларів, 8/256 ГБ – 540 доларів, 12/256 ГБ – 595 доларів, 12/512 ГБ – 670 доларів.

Xiaomi 12S – це, нагадаємо, злегка поліпшена версія Xiaomi 12. Смартфон отримав SoC Snapdragon 8 Plus Gen 1, екран AMOLED 6,28 дюйма з роздільною здатністю Full HD і кадровою частотою 120 Гц, камеру Leica з датчиками роздільною здатністю 50, 13 і 5 Мп, акумулятор ємністю 4500 мА-год з підтримкою дротового заряджання потужністю 67 Вт і бездротового потужністю 50 Вт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.