Categories: Смартфони

Xiaomi випустить кілька нових смартфонів з поганими процесорами

Share

Понад рік тому китайська корпорація Xiaomi почала випускати смартфони тільки на базі надійних процесорів від американської компанії Qualcomm, і своїх власних рішень, однак в 2018 році все зміниться в гірший бік. Як стало відомо сьогодні від надійного джерела, незабаром цей виробник випустить на ринок кілька нових смартфонів, які будуть оснащені поганими чіпами, тому як виробляє їх компанія MediaTek.

Близько двох років тому тайванський чіпмейкер MediaTek виробляв настільки погані процесори, що від них відмовилися всі відомі виробники смартфонів. Вони були схильні до троттлінг, тобто зниження продуктивності при сильному нагріванні, перегріві, а також дуже сильному виділенню тепла, через який корпус телефону часто ставав непристойно гарячим. Вся ця картинка також доповнювалася проблемами з графічними прискорювачами і далеко не найстабільнішою роботою LTE-модемів.

Незважаючи на все це, незабаром процесори MediaTek незабаром знову можна буде зустріти в нових мобільних пристрої від компанії Xiaomi. Минулий досвід щодо продукції тайванського бренду говорить про те, що нові чіпи стануть поганими, а оскільки вони є основою будь-якого електронного гаджета, то і новинки від китайської корпорації, на жаль, виявляться невдалими.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними від обізнаного джерела, щонайменше три нових смартфона Xiaomi в 2018 році отримають новий процесор від MediaTek, який буде виготовлятися по 12-нм техпроцесу. Новинкою, швидше за все, виявиться чіп Helio P70, анонсований нещодавно . Цей процесор, як і модель Helio P60, можна буде зустріти також в нових смартфонах від Oppo і Vivo, ніж фанати цих брендів напевно залишаться незадоволені.

Швидше за все, MediaTek буде продавати свої нові процесори компаніям Xiaomi, Vivo і Oppo за мінімальними цінами з усіх можливих. Залишається вірити, що нові чіпи від цього чіпмейкера виявляться позбавлені тих недоліків, які можна зустріти майже в кожному її процесорі, тому що інакше смартфони на їх базі чекає провал і безліч негативних відгуків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

View Comments

  • Мейзу большая часть на медиатек и ничего цена/качество на уровне. А вообще сами процессоры редко когда горят, самым слабым местом современных смартфонов является микросхема памяти средний ресурс 2-3 года что сопоставимо с ресурсом АКБ, но ее в отличие от последнего не так просто заменить.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Xiaomiукр
  • Останні записи

    Експерти назвали 6 найпопулярніших виробників смартфонів за останні 10 років

    Аналітики AltIndex підрахували кількість усіх смартфонів, проданих Apple, Samsung, Xiaomi, Huawei та іншими компаніями з…

    16.05.2024

    Що покажуть на PlayStation Showcase 2024: всі витоки

    Насувається новий ігровий рік. Безліч сюрпризів та подарунків. Sony буде дивувати і радувати своїх шанувальників…

    16.05.2024

    В Android 15 з’явиться «розумна» система захисту від крадіжки смартфона

    Як повідомляє The Verge, в операційній системі Android 15 від корпорації Google з'явиться низка "розумних"…

    16.05.2024

    Google представила 7 нових функцій, які з’являться в Android

    Коли ми говоримо про безпеку смартфонів, найчастіше нам розуміють різні механізми захисту від цифрових загроз…

    16.05.2024

    Xiaomi анонсувала USB4-кабель із підтримкою зарядки 240 Вт

    Xiaomi планує випустити новий кабель для заряджання та передачі даних. Він підтримує високу швидкість та…

    16.05.2024

    Huawei Pura70 Ultra порівняли за якістю камер із Samsung Galaxy S24 Ultra

    Насамперед експерт порівняв якість зйомки на фронтальну камеру 4К 60 к/с. На Huawei Pura70 Ultra…

    16.05.2024