Смартфони

Майбутній iPhone 15 Pro показали у всіх деталях

Share

Авторитетний інсайдер Маск Вайнбахт з порталу 9to5Mac опублікував якісні рендери майбутнього iPhone 15 Pro, створені на основі даних від виробників сертифікованих аксесуарів для смартфонів Apple. На зображеннях показані всі ключові відмінності нової моделі від наявної.

iPhone 14 Pro (ліворуч) і iPhone 15 Pro (праворуч)

Новий iPhone 15 Pro буде трохи компактнішим, але товщим за попередника – 146,47 х 70,46 х 8,24 мм проти 147,46 х 71,45 х 7,84 мм. Зменшення розмірів зумовлене помітно тоншими рамками завтовшки всього 1,55 мм при збереженні тієї ж діагоналі екрана.

Корпус смартфона, як повідомляється, буде виконаний з титану. Крім того, рамка буде злегка заокругленою по краях, що має зробити використання пристрою комфортнішим.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як уже неодноразово повідомлялося, Apple відмовиться від класичних фізичних кнопок і перемикача беззвучного режиму на користь імітації кнопок, що реагують на силу і створюють відчуття натискання за допомогою вібровідгуку. Подібне Apple вже використовувала в кнопці “Додому” в iPhone 7/8/SE (2020) і SE (2022).

Ще однією візуальною відмінністю від наявних моделей стане довгоочікувана відмова від фірмового роз’єму Lightning на користь USB Type-C. Є інформація, що максимальна швидкість зарядки буде досягатися тільки з сертифікованими кабелями.

В iPhone 15 Pro блок камер і самі об’єктиви виступатимуть ще більше з корпусу, що обумовлено використанням нових сенсорів. І хоча на рендерах це не показано, новий смартфон, за чутками, отримає перископічний об’єктив для великого оптичного наближення.

Нарешті, новим ексклюзивним кольором iPhone 15 Pro стане темно-червоний з кодом 410D0D. Поряд з ним будуть доступні і класичні варіанти: білий, чорний і золотий.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: iPhone
  • Останні записи

    Android 15 отримав значно більше функцій безпеки та конфіденційності

    Android 15 отримає більше функцій безпеки та конфіденційності, які мають краще захистити кінцевих користувачів. Протягом…

    16.05.2024

    Оперативна пам’ять смартфона: що це і на що вона впливає

    Сьогодні користувач, який вирішив купити новий телефон, вибирає відповідний із тисяч варіантів. Вони відрізняються за…

    16.05.2024

    Ігрова консоль Asus ROG Ally X може отримати 24 ГБ пам’яті LPDDR5X

    Представники видання The Verge нещодавно змогли особисто ознайомитися з майбутньою портативною ігровою консоллю Asus ROG…

    16.05.2024

    Ігрова консоль Nintendo Switch 2 перевершить Xbox Series S за якістю текстур

    Вважається, що у недалекому майбутньому портативний ігровий консолі Nintendo Switch 2 обсяг оперативної пам'яті типу…

    16.05.2024

    Microsoft анонсувала незвичайний геймпад-трансформер для Xbox

    На ньому можна розмістити всі компоненти у будь-якому порядку. Така можливість потрібна геймерам із обмеженими…

    16.05.2024

    Sony представила Xperia 1 VI: дисплей FHD+, Snapdragon 8 Gen 3 та хороша камера

    Sony офіційно представила Xperia 1VI. Новий пристрій за ціною €1399 (60 000 гривень) доступний для…

    16.05.2024