Huawei запатентувала складаний смартфон

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Huawei поступово перетворюється в потужну інноваційну компанію. Підкоривши всіх камерою в P20, китайська корпорація вже планує переосмислити дисплеї в смартфонах.

Компанія отримала патент на складаємий пристрій 19 вересня 2017 року. Механізм згинання нагадує такий же як в Microsoft Surface Book, але на відміну від останнього в Huawei щілина в місці згину майже непомітна.

Сам екран в патентній заявці є єдиною дисплейною панеллю, а не дві різні, як в Axon M, наприклад. У розкритому стані гаджет буде розміром з повноцінний планшет.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У патенті не описується те, як смартфон буде працювати в закритому стані. Напевно на зовнішній стороні з’явиться додатковий дисплей або хоча б невелика LED-панель для відображення повідомлень та іншої важливої ​​інформації.

Варто зазначити, що схожі пристрої давно викликають інтерес у виробників електроніки. Samsung зареєструвала масу патентів, в яких описуються такі дисплеї. Навіть Apple розглядає можливість створення iPhone з подвійним, що складається екраном.

При цьому не можна применшувати заслуг Huawei. Китайська компанія швидко зростає і, як показала практика, вміє дивувати. Можливо, вона однією з перших покаже революційний дисплей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.