Xiaomi анонсувала новий Ultra-фотофлагман

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi офіційно оголосила про швидку презентацію свого нового флагманського смартфона – Xiaomi 13 Ultra. Апарат був розроблений компанією спільно з фахівцями німецького виробника камер Leica і повинен запропонувати користувачам видатні фотоможливості.

Компанія обіцяє “небачений раніше” рівень мобільної зйомки, заявляючи про неймовірні оптичні характеристики об’єктивів камер у новому смартфоні. У тизері йдеться про те, що в Xiaomi 13 Ultra будуть використовуватися найкращі з коли-небудь вироблених лінз Leica Summicron. Очікується, що такою оптикою обзаведеться не тільки головний модуль, а й допоміжні: ультраширококутний і телеоб’єктив.

“Ми віримо, що ідеальний об’єктив повинен володіти великою апертурою, компактними розмірами і забезпечувати високу якість фотографій на всьому діапазоні фокусних відстаней”, – йдеться в заяві Xiaomi.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi 13 Ultra офіційно буде представлений пізніше цього місяця, але точну дату поки не оголосили. З чуток, смартфон отримає топовий процесор Snapdragon 8 Gen 2, основну камеру з дюймовим сенсором і екран із частотою оновлення до 120 Гц. Інших подробиць про пристрій поки немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.