WhatsApp для Android отримає дизайн iOS-версії

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними інсайдерів, розробники WhatsApp готують редизайн користувацького інтерфейсу Android-версії месенджера. У мережі вже з’явилися перші скріншоти з демонстрацією змін – судячи з усього, творці програми просто перенесуть деякі елементи iOS-версії на “зелену” платформу.

За даними порталу WABetainfo, ключовим нововведенням стане “переїзд” панелі вкладок у нижню частину екрана – саме так зараз виглядає месенджер на iOS. Згідно зі знімками екрана, вона складатиметься з чотирьох вкладок: “Чати”, “Спільноти”, “Статус” і “Дзвінки”. В актуальній Android-версії ці вкладки мають дещо інший порядок: першою йде вкладка спільнот, а далі йдуть чати, статус і дзвінки.

Інсайдери припускають, що така уніфікація інтерфейсу месенджера буде зручна як користувачам, які іноді змінюють програмну платформу, так і розробникам. Зазначається, що наразі новий дизайн проходить закрите тестування і недоступний навіть тестувальникам бета-версії. Дата виходу відповідного оновлення в реліз невідома.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.