На скільки знецінилися популярні смартфони у 2023 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung дуже хоче стати лідером на ринку смартфонів у 2023 році. Вони роблять ставку на свою нову лінійку Galaxy S23, яка вже користується великою популярністю в Європі. Конкуренція на ринку тільки посилюватиметься найближчими місяцями, особливо в другій половині 2023 року.

На скільки знецінилися популярні смартфони у 2023 році?

Якщо ви хочете купити новий смартфон, то можливо буде цікаво дізнатися, як знецінюються деякі з найпопулярніших моделей на ринку. До речі, експерти SellCel, які займаються продажем старих смартфонів і порівнянням цін, опублікували кілька цікавих даних.

Вони дійшли висновку, що Samsung Galaxy S23 за перші два місяці перебування на ринку втратив у ціні 43,3%. А ось інший найпривабливіший Android-смартфон, Google Pixel 7, за той самий період знецінився на 45,9% від своєї початкової вартості.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайдете Galaxy S23 у стані “майже як новий”, його ціна буде приблизно на 56,7% нижчою за офіційну. Порівняно зі смартфонами iPhone 14, які за перші два місяці перебування на ринку знецінилися всього на 31%, це досить багато.

З цього можна зробити висновок, що Samsung Galaxy S23 втрачає свою вартість у 1,4 раза швидше, ніж конкуруючі смартфони Apple.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.