Xiaomi Mi 6X і Xiaomi Mi A2 – характеристики і фото потужних новинок

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Три дні тому в базі даних TENAA з’явилися часткові технічні характеристики двох нових смартфонів від Xiaomi. Ними є Xiaomi Mi6X і Xiaomi Mi A2.

Трохи пізніше ми дізналися майже повні їх характеристики. Разом з ними були також показані зображення цих пристроїв, які підтвердили чутки.

Що це за новенький  Xiaomi  Mi A2?

Згадані пристрої з’явилися під кодовими назвами M1804D2SE і M1804D2SC. Один з них – це Xiaomi Mi6X, а другий – це наступник Mi A1, смартфон від Xiaomi під керуванням чистого Android. Обидва телефони мають майже ідентичні характеристики за винятком однієї деталі.

Яка різниця між Xiaomi Mi 6X і Xiaomi Mi A2

Це список підтримуваних частот стільникового зв’язку. Така ж ситуація була з Mi 5X і MiА1. Залишається ще питання інтерфейсу, але про нього не згадується на TENAA.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Технічні характеристики смартфонів

Давайте перейдемо від припущень до фактів. Екрани обох смартфонів Xiaomi буде з діагоналлю 5.99 “і здатністю 2160 × 1080, а тому буде мати пропорції 18:9. Вирізу під iPhone X ми тут не знайдемо.

Над екраном буде розташована фронтальна камера з роздільною здатністю 20 Мп. На задній кришці, виконаної з алюмінію, ми знайдемо подвійну камеру. Його головний сенсор буде мати роздільну зхдатність 20 Мп.

Про процесор ми не знаємо багато, крім його частоти. Тактова частота 2.2 Ггц вказує або на Snapdragona 630 з графікою Adreno 508, або на Snapdragon 660 з графікою Adreno 512. Обидва процесора мають 8 – ядер. На ринку з’являться моделі з 4 Гб або 6 Гб оперативної пам’яті і 64 Гб або 128 Гб ROM.Смартфони отримають досить слабкі акумулятори. Це всього 2910 мАг, а при першому запуску ми побачимо Android 8.1 Oreo. Смартфон буде досить тонким – він буде тоншим 7.3 мм, а вага – 166 г.

Підібрати колір смартфона

Смартфони Xiaomi Mi 6X і Xiaomi Mi A2 будуть випускатися в кольорі: чорний, рожевий золотий, синій, сірий, білий, срібний, червоний і рожевий. Кожен знайде свій колір смартфона.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.