ТОП-5 бюджетних смартфонів 2023 року до 10 000 гривень

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Редакція нашого порталу iTechua зібрали добірку моделей бюджетних смартфонів, які зарекомендували себе у 2023 році.

Xiaomi Redmi Note 10S

Смартфон Xiaomi Redmi Note 10S обладнаний функцією придушення мерехтіння, завдяки якій ви зможете легко читати текст і дивитися інший контент на світлі в сонячну погоду. Телефон підтримує відео з роздільною здатністю 4К.

Восьмиядерний процесор не змусить хвилюватися за продуктивність смартфонів. Xiaomi Redmi Note 10S підтримує навіть вимогливі відеоігри. Вбудовані охолоджувальні елементи збережуть смартфон від перегріву.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy A33

Тонка та елегантна модель від Samsung з 6,4-дюймовим екраном з U-подібним вирізом. Матовий корпус з оновленою рамою та впізнаваним блоком камер. Смартфон захищений від води та пилу.

Камера на 48 МП з датчиком глибини забезпечить глибокий ефект боке і дасть змогу зафіксувати деталі, які роблять кожне обличчя унікальним.

Xiaomi POCO M5s

Смартфон з восьмиядерним процесором відмінно справляється з будь-якими мобільними додатками без гальмування, відтворює відео і музику у високій якості. Камера 48 Мп дає змогу знімати фото та відео відмінної якості з максимально природною передачею кольору.

Realme 10

Якщо ви хочете придбати смартфон з бюджетом до 15 тис для звичайного повсякденного використання – ця модель оптимальне рішення. Процесора Helio G99 достатньо для швидкої роботи смартфона. Є можливість підключити 4 Гб віртуальної ОЗП.

HONOR X8A

Це середньобюджетний смартфон зі свіжим дизайном, 90-герцовим екраном і 100-мегапіксельною камерою. Простий і класний дизайн. Смартфон великий за габаритами, корпус без звужених граней максимально надійно утримується в долоні.

Honor X8a працює на SoC Mediatek Helio G88 з вісьмома процесорними ядрами: 2 ядра Cortex-A75 на 2000 МГц і 6 ядер Cortex-A55 на 1800 МГц. Підтримує навіть найвимогливіші відеоігри. Процесор не перегрівається.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.