Ігровий ASUS ROG Phone 7 показали на реальних фото до анонсу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Низка витоків про ще не представлений ігровий смартфон ASUS ROG Phone 7 триває. Цього разу в мережі з’явилися реальні фотографії пристрою, що повністю розкривають його дизайн. Також інсайдери надали знімки супутніх аксесуарів.

У плані дизайну ASUS ROG Phone 7 не сильно відрізняється від попередника. На фотографіях показано як звичайний ROG Phone 7 з частково прозорою задньою кришкою, так і ROG Phone 7D з невеликим екраном і відсіком, що відкривається для кращого охолодження ззаду, як було в ROG Phone 6D Ultimate.

Спереду розміститься 6,78-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю Full HD+ і частотою оновлення 165 Гц. Зверху і знизу будуть невеликі симетричні рамки, в яких ховаються фронтальні стереодинаміки. На нижній грані розташовуються роз’єм USB Type-C і 3,5-мм аудіопорт для навушників. Збоку буде ще один USB Type-C для підключення фірмового кулера AeroActive Cooler, також показаного на фото. До речі, як і раніше, заряджати смартфон і підключати навушники можна буде через цей кулер.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На фотографіях також показані різні варіанти захисних чохлів, кабель USB Type-C у тканинному обплетенні та адаптер живлення потужністю 65 Вт. Як очікується, ROG Phone 7 отримає процесор Snapdragon 8 Gen 2, до 16 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5X, накопичувач UFS 4.0 об’ємом до 512 ГБ, акумулятор на 6000 мАг і основну камеру з роздільною здатністю 50 Мп.

Нові ігрові смартфони від ASUS будуть представлені 13 квітня. За чутками, ціна ROG Phone 7 стартуватиме від $580.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.