iOS 17 отримає кілька найбільш затребуваних функцій

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple змінила стратегію розробки iOS 17 на більш пізніх етапах, додавши кілька нових функцій, унаслідок чого оновлення може виявитися більш значним, ніж вважали раніше, повідомляє Марк Гурман з Bloomberg.

У січні Гурман заявив, що iOS 17 може мати менш значну кількість нових функцій, ніж оновлення iPhone у попередні роки, у зв’язку з тим, що компанія приділяє велику увагу своїй гарнітурі змішаної реальності. У своєму останньому інформаційному повідомленні Гурман розповів, що зміна стратегії в процесі розробки оновлення дала змогу додати кілька нових функцій:

Коли компанія Apple приступила до розробки iOS 17, спочатку передбачалося назвати її “тюнінг-релізом” – оновленням, спрямованим більше на виправлення помилок і підвищення продуктивності, ніж на додавання нових функцій. Але пізніше в процесі розробки стратегія змінилася. Тепер очікується, що реліз iOS 17 зможе похвалитися кількома “приємними функціями”, навіть якщо в ньому не буде якогось основного поліпшення, такого як торішній оновлений екран блокування. Мета програмного забезпечення під кодовою назвою “Світанок” – перевірити кілька найбільш затребуваних користувачами функцій.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як і попередні оновлення програмного забезпечення iPhone, iOS 17, як очікується, буде попередньо презентовано на Всесвітній конференції розробників Apple у червні, а потім запущено восени. Оновлення може запропонувати низку поліпшень і нових можливостей, як-от CarPlay нового покоління, зміни в Siri, підтримка встановлення додатків з альтернативних магазинів, підтримка гарнітури змішаної реальності та багато іншого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.