Найдешевші смартфони Xiaomi 2023 року: представлені Redmi A2 і Redmi A2+

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

По суті це один і той самий гаджет, тільки версія Redmi A2+ отримала сканер відбитків пальців на задній панелі, якого немає в базової моделі.

Китайська компанія Xiaomi офіційно представила нові бюджетні смартфони Redmi A2 і Redmi A2+. Апарати позиціонуються як найдешевші гаджети марки поточного модельного року, хоча конкретні цінники поки що і не називаються.

Варто відразу ж зазначити, що, по суті, це один і той самий гаджет, тільки версія Redmi A2+ отримала сканер відбитків пальців на задній панелі, якого немає в базової моделі. Новинки стали першими апаратами, побудованими на базі платформи MediaTek Helio G36. Це здешевлена версія Helio G37 2018 року, в якій тактову частоту процесорних ядер знизили на 100 МГц.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Екран – 6,5-дюймовий з роздільною здатністю 1600 х 720 пікселів. Основна камера смартфона має головний 8-мегапіксельний сенсор, доповнений 0,3-мегапіксельним допоміжним датчиком. За живлення смартфона відповідає акумулятор ємністю 5000 мАг зі звичайною 10-ватною системою зарядки. Пам’ять – 2 або 3 ГБ оперативної і постійний накопичувач на 32 ГБ. Тим часом до Росії прибули дешеві ноутбуки Infinix Y1 PLUS.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.