Як знайти iPhone через iCloud з іншого телефону

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Трапляються випадки, коли потрібно знайти свій Айфон. Причини бувають різноманітні: забули в гостях, на роботі чи навчанні. Набагато серйозніша ситуація, коли ваш телефон загубився, або ж його вкрали. Тоді функція “Знайти iPhone” точно вам допоможе.

Якщо ви читаєте цю статтю для підстраховки, то обов’язково зайдіть в Apple ID, далі в Налаштування – Локатор – Знайти iPhone і увімкніть цю функцію. Також увімкніть “Поділитися геопозицією”. Усі ці дії будуть корисні вам у майбутньому, якщо ви загубите або забудете свій телефон.

Також у версії iOS 13 з’явилася функція під назвою “Мережа локатора”, її також рекомендується ввімкнути. Для цього знову зайдіть в Apple ID – Локатор – Знайти iPhone – Мережа локатора. Ця опція допоможе знайти Айфон, навіть якщо він відключений або в ньому немає sim-карти.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Яким чином можна відшукати свій iPhone через інший iPhone

Ось кілька способів:

  • Якщо ваш знайомий уже ділився з вами геопозицією, то він зможе знайти телефон через додаток “Локатор”.
  • Також можна авторизуватися через свій Apple ID на іншому iPhone, зайти в застосунок “Локатор” і перейти у вкладку “Я”.
  • Але якщо з якоїсь причини ваш знайомий не хоче виходити зі свого Apple ID, то є опція “Допомога другові”, яка також знаходиться в Локаторі – Я – Допомога другу.
  • Далі відкриється icloud.com, де потрібно буде ввести свій Apple ID.

Як знайти iPhone, якщо ваш знайомий має у своєму розпорядженні тільки Android

Для цього зайдіть на сайт iCloud.com, авторизуйтеся через свій Apple ID і перейдіть у вкладку “Знайти iPhone”. Відкриється карта, на ній буде видно всі ваші пристрої, які прив’язані до вашого Apple ID. Зеленим кольором показані пристрої, що працюють. Сірим – вимкнені та їхнє останнє місцезнаходження. Тепер потрібно зробити одну з таких дій:

  • Можна подати звуковий сигнал, тоді, якщо телефон знаходиться поруч, то ви його почуєте.
  • Активувати “Режим пропажі”. Цей режим означає блокування телефону паролем і додаванням повідомлення для того, хто знайшов.
  • Якщо ж ви знаєте, що телефон було вкрадено, то рекомендується стерти дані, тоді зловмисники не отримають вашу особисту інформацію.

Сподіваємося, що способи і фішки, про які ми розповіли, стануть вам у пригоді тільки в нешкідливих випадках, чи то зникнення в будинку, чи то в гостях.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.