Топ-5 найкращих дешевих смартфонів Vivo

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Бюджетні телефони стають дедалі популярнішими. Такі моделі нерідко купують дітям, людям похилого віку, або з метою економії. Звичайно, ці моделі поступаються топовим камерофонам або ігровим моделям. Але смартфони до 10 000 гривень відмінно справляються з вимогами, які їм пред’являють. Це спілкування в месенджерах, запуск не дуже великовагових утиліт і простих ігор, непогана зйомка за достатньої освітленості. Сьогодні розповімо про хороші бюджетні моделі від бренду Vivo, на які можна звернути увагу.

Найбюджетніший смартфон Y02

Починає топ дешевих смартфонів Vivo модель за 4000 грн. Випущена вона в двох кольорах: сірий і блакитний. Стильний дизайн, плоскі бічні грані, як у Айфона, тонкі рамки навколо екрана, матове немазке покриття – все це приваблює користувачів. Модель точно сподобається любителям тонких смартфонів, адже його товщина всього 8,49 мм.

Блок камери не сильно випирає над задньою кришкою, виконаний у вигляді кола. Основна камера 8 Мп, фронтальна – 5 Мп. Є режим боке, вбудовані б’ютіфільтри, автоматичне поліпшення кадру. Знімки яскраві та чіткі при хорошому освітленні. Але в темряві багато шумів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Переваги:

  • акумулятора 5000 мА-год вистачить до 12 годин використання;
  • можна встановити карту пам’яті до 1 Тб і розширити вбудовані 32 Гб;
  • великий екран (6,51) з роздільною здатністю 1600х720 – картинка буде чіткою.

Тонкий і стильний Y22

Модель за дизайном схожа на попередню: плоскі бічні грані, тонкі рамки, невеликий краплеподібний отвір під фронтальну камеру. Виконана модель у синьому і світло-зеленому кольорах. Від попередньої відрізняється:

  • більшим екраном (6,55 дюймів проти 6,51). При цьому роздільна здатність дисплея залишилася незмінною – 1600×720 пікселів. Цього недостатньо для комфортної роботи з детальною ретушшю знімків. Але вистачить для перегляду відео, фото і повсякденного спілкування;
  • камерами. Основна – 50 Мп, фронтальна – 8 Мп. Якість знімків краща, ніж у Y02. Але вона поступається камерофонам. Слабкі сторони: зйомка в русі та вночі. Знімки виходять не дуже чіткими і з “шумами”;
  • обсягом оперативної (4 Гб проти 2) і вбудованої (64 Гб проти 32) пам’яті. Це говорить про те, що смартфон Y22 зможе працювати в режимі багатозадачності. При цьому він не стане підвисати і пригальмовувати.

Універсальний смартфон Y35

Ще один бюджетний смартфон від Vivo за 8 000 гривень, на Аліекспрес. Ця модель для тих, хто хоче купити максимально дешевий телефон з хорошими характеристиками.

Важлива його перевага – яскравий і великий (6,58 дюймів) екран з IPS матрицею. Це говорить про те, що у смартфона широкий кут огляду (картинку і текст добре видно з різних кутів), реалістична передача кольору. Роздільна здатність дисплея 2400×1080. Це гарантує більш чітку, яскраву і деталізовану картинку. На такому смартфоні зручно читати, дивитися фільми, редагувати фото.

Тильний модуль оптики складається з трьох камер: 50 Мп і дві по 2 Мп. За допомогою додаткових модулів можна змінити глибину знімка, а в режимі об’єднання пікселів можна висвітлити деталі в тінях. Якість зйомки середня, актуальна для цієї цінової категорії. Картинка не завжди деталізована. Особливо при поганому освітленні. Кольори природні, не перенасичені. Фронтальна камера 16 Мп. За достатньої кількості природного або штучного кольору фото чіткі та яскраві.

У смартфоні Vivo Y35 стоїть 4 Гб оперативної пам’яті та 8-ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 680. Це гарантує швидку роботу пристрою навіть у режимі багатозадачності. А для зберігання всіх необхідних файлів є 128 Гб. Їх точно вистачить для улюблених додатків і контенту.

T1 – смартфон для ігор

Серед смартфонів до 10 000 гривень рідко можна знайти хороший камерофон. Але ось відшукати модель, яка буде продуктивною і пропрацює до 10-12 годин на одному заряді – легко. Наприклад, можна звернути увагу на стильну і потужну модель Vivo T1. Випущена вона у двох кольорах: таємнича галактика і зоряний шлях.

Корпус зроблений з матового, трохи шорсткого і приємного на дотик пластику. На його поверхні не залишаються відбитки пальців і не прилипає шерсть, пух. Але матеріал не такий міцний як, наприклад, алюміній. Тому краще смартфон не носити без чохла.

Основна перевага цієї моделі – 6 Гб оперативної пам’яті. Чим її більше, тим швидше гаджет може працювати в режимі багатозадачності, тим менше він підвисає. У поєднанні з 8-ядерним процесором Qualcomm Snapdragon 680 телефон працюватиме швидко і без пригальмовувань. Для ігор у Vivo T1 є спеціальний режим підвищеної продуктивності. Його можна увімкнути під час гри через додаткове меню. Такий режим допоможе краще “розігнати залізо” для ігор без підвисань.

Вбудованої пам’яті у смартфона Vivo T1 128 Гб. Цього вистачить і на додатки, і на ігри, і на медіаконтент.

AMOLED екран з діагоналлю 6,44 дюйма і роздільною здатністю 2400×1080 пікселів – ще одна перевага цієї моделі. Такий дисплей забезпечує максимально чітке і яскраве зображення високої контрастності. А чорний колір з AMOLED матрицею виходить максимально глибоким. На такому екрані зручно ретушувати знімки, а від перегляду відео або ігор ви отримаєте справжнє задоволення. Картинка буде яскравою і деталізованою.

Камери в смартфоні Vivo T1 знімають стандартно для недорогого пристрою. Основний модуль – 50 Мп, фронтальна оптика – 16 Мп. Є різні фільтри для автокорекції зображення. При денному освітленні кадри соковиті, яскраві. Оптимальна відстань для максимально деталізованих і чітких знімків – 40-50 см.

Y53s – телефон з хорошою камерою

Завершує рейтинг недорогих смартфонів від Vivo. Вона випущена у двох кольорах: райдужне небо і глибоке море. Переваги:

  • ємний акумулятор (5000 мА-год), якого вистачить до 10 годин постійного використання;
  • яскравий IPS екран з максимально реалістичною передачею кольору 6,58 дюймів з роздільною здатністю 1080х2408 пікселів. На такому дисплеї буде чітко видно тексти і картинки навіть при яскравому освітленні і перегляді з різних кутів;
  • чип MediaTek Helio G80, у поєднанні з 6 Гб оперативної пам’яті забезпечує швидку обробку даних і роботу без пригальмовувань. На смартфоні можна запустити ігри та різні програми;
  • основна камера 64 Мп, фронтальна – 16 Мп. Для своєї цінової категорії смартфон знімає дуже добре. Навіть у сутінках шумів мало, а деталізація висока. Відео у форматі FullHD можна знімати на обидві камери.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.