Galaxy S9 Plus vs Xperia XZ2 vs Xiaomi Mi Mix 2s vs Huawei P20 Pro – порівняння характеристик

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В останні тижні з’явилося кілька дуже цікавих смартфонів. Це смартфони Samsung Galaxy S9 Plus, Xperia XZ2, Xiaomi Mi Mix 2s і Huawei P20 Pro. Давайте їх порівняємо.

На календарі кінець березня і, не дивлячись на це, деякі виробники смартфонів вже встигли представити топ-моделі. Їх так багато, що поступово починають з’являтися питання, хто кращий? Давайте складемо таблицю, де можна порівняти всі пропозиції.

Порівняємо кращі смартфони на 2018 рік.

До числа найбільш потужних смартфонів відносяться Galaxy S9 Plus, Xperia XZ2, Xiaomi Mi Mix 2s і Huawei P20 Pro. Хоча відповідно до останніх тенденцій всі моделі відрізняються дисплеями, тонкими рамками, але досить сильно відрізняються в плані дизайну.

Вирішувати будуть індивідуальні переваги, хоча потрібно підкреслити той факт, що Xiaomi Mi Mix 2s єдиний смартфон, який можна легко втопити. Але він також виділяється керамічною задньою панеллю. В інших смартфонах використовується скло.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Спільною рисою перерахованих смартфонів, без сумніву, є висока продуктивність. Вони використовують найпотужніші, на даний момент, мобільні процесори. Результати тестів говорять нам про перевагу Galaxy S9 Plus, але можна бути впевненим, що в щоденному використанні кожна з цих моделей буде працювати відмінно.

Де ми ще будемо шукати відмінності?

Безумовно, це дисплеї. Ми говоримо не тільки про роздільну здатність, але також технології, за якими вони були зроблені. Крім того, варто звернути увагу на батареї і камери. У випадку з останньою – абсолютний лідер це Huawei P20 Pro.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.