Як прискорити роботу смартфона: головні поради для Android

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Власники телефонів Android можуть стикатися з повільною роботою свого смартфона. Якщо після очищення пам’яті гаджет все одно швидше не запрацював, то є ще кілька способів прискорити його роботу.

Користувачі Android, які не розуміються на телефонах, навіть інтуїтивно при виникненні проблем зі швидкістю смартфона переходять в налаштування і очищають пам’ять, видаляючи файли та медіафайли, що не використовуються. Зокрема, займає багато місця на пристрої кеш додатків.

Якщо після цього телефон все одно “буксує”, то допоможуть такі способи:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • Видалити застосунки, які не використовуються, особливо які займають багато місця на пристрої.
  • Відновити операційну систему. Крім покращення продуктивності цей спосіб усуває помилки, які теж призводять до повільної роботи смартфона.
  • Вимкнути або видалити анімацію. Вони займають процесорний час.
  • Використовувати інші програми для оптимізації. Регулярна оптимізація разом з очищенням пам’яті сприяють покращенню продуктивності Android. За допомогою сторонніх програм, таких як CCleaner, DU Speed Booster та інших, можна оптимізувати та прискорити роботу свого смартфона.
  • Вимкнути автозавантаження програм, які автоматично запускаються під час увімкнення телефону. Це прискорить завантаження операційної системи.
  • Використовувати картку пам’яті, що допоможе звільнити внутрішню пам’ять пристрою та прискорити його роботу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.