Нові Huawei P60 і Mate X3 не тільки дорого коштують, а й дорогі в ремонті

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Учора компанія Huawei представила флагманські смартфони серії P60 і складаний Mate X3. Тепер же в мережі з’явився прайс-лист на ремонт цих пристроїв. Вартість робіт вражає і не поступається їхнім і без того немаленьким цінам. Особливо виділяється вартість послуги із заміни екрана і материнської плати Mate X3.

Найдорожчими компонентами в списку стали екран і материнська плата складного смартфона Mate X3. Вони обійдуться в $731 і $760 відповідно. Ці компоненти стали найдорожчими і для інших смартфонів. Так, у P60 заміна дисплея коштує $217, у P60 Pro – $246, а в P60 Art – $275. Така різниця між моделями не зовсім зрозуміла, оскільки в них використовуються ідентичні панелі. Хіба що у двох дорожчих апаратах застосовується фірмове скло Kunlun Glass.

Вартість заміни основної плати для серії P60 також істотно відрізняється (приблизно на $200 між базовою і Art-версією), хоча апаратно смартфони однакові. А ось заміна телекамери та ультраширококутної камери, які відрізняються, коштує для всіх трьох пристроїв однаково.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.