Представлено Samsung Galaxy M54: камера 108 Мп і процесор Exynos

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сімейство смартфонів Samsung поповнила новинка під назвою Galaxy M54. Його ключовими особливостями стали великий AMOLED-дисплей, просунутий модуль камери і ємний акумулятор з функцією швидкої зарядки.

Новинка оснащена 6,7-дюймовим екраном з матрицею Super AMOLED (1080×2400 пікселів, частота оновлення 120 Гц, захисне скло Corning Gorilla Glass 5). “Серцем” нового апарата став восьмиядерний процесор Exynos 1380, який працює у зв’язці з 8 ГБ ОЗП і накопичувачем на 128або 256 ГБ залежно від конфігурації.

До складу тильної камери смартфона входять три датчики – основний 108-мегапіксельний з оптичною стабілізацією, надширококутний на 8 Мп і макромодуль з роздільною здатністю 2 Мп. Для селфі та відеодзвінків використовується фронталка на 32 Мп, датчик якої розмістився в отворі в центральній верхній частині дисплея.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За автономність гаджета відповідає акумулятор ємністю 6000 мАг з підтримкою технології швидкої зарядки потужністю 25 Вт. Працює смартфон під управлінням ОС Android 13 з прошивкою One UI 5.1. Ціна і дата початку продажів Samsung Galaxy M54 будуть оголошені пізніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.