Презентація Huawei P60: чим здивували нові смартфони

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні Huawei офіційно представила свої нові флагмани P60 і P60 Pro. І повірте, смартфонам є що запропонувати. Починаючи надміцним “рідним” склом і закінчуючи передовою камерою XMage.

Huawei P60 і P60 Pro отримали вигнутий по краях OLED-дисплей з діагоналлю 6,67 дюйма і роздільною здатністю 2700 х 1200. Кадрову частоту обіцяють до 120 Гц. Екрани різних версій смартфонів відрізнятимуться лише наявністю у Pro-версії надміцного скла Kunlun. Також обіцяно пило- та вологозахист IP68 (повна пилонепроникність і занурення на глибину понад 1 м тривалістю понад 30 хв).

Обидва смартфони також отримали акумулятори ємністю 4815 мА-год з підтримкою швидкої зарядки на 88 Вт, а також бездротову зарядку потужністю 50 Вт. Заявлена також функція двостороннього супутникового зв’язку. За що можна сказати “спасибі” китайській супутниковій системі Beidou.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Камери, однак, відрізняються (але не всі). Основний модуль Huawei P60 отримав 48-мегапікселів, об’єктив зі змінною діафрагмою і системою оптичної стабілізації. Надширококутна камера може похвалитися 13-мегапіксельним датчиком. Третя за рахунком, але не за важливістю, камера отримала 12-мегапіксельний сенсор з 5-кратним оптичним зумом і стабілізацією.

Основна і надширококутна камери у P60 Pro ідентичні молодшій моделі, відрізняються камери з оптичним зумом. Старший брат замість 12 Мп отримав 48 Мп і кращу діафрагму.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.