OnePlus 6 зберіг 3,5 мм роз’єм для навушників, але позбувся важливої ​​деталі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні, 28 березня 2018 року, в мережу виклали інсайдерську фотографію смартфона OnePlus 6, яку можна було б прийняти за черговий фейк, проте в дійсності цього знімка сумніватися не доводиться, тому як опублікував його відомий у всьому світі інсайдер Еван Бласс, що володіє репутацією дуже надійного джерела даних. Як вдалося з’ясувати, майбутня новинка зберегла звичний 3,5 мм роз’єм для підключення навушників, який зараз можна зустріти далеко не в кожному телефоні топового рівня.

Як можна легко помітити на опублікованій фотографії, смартфон OnePlus 6 зберіг звичний 3,5 мм роз’єм для підключення навушників, який знайшов своє місце на нижньому торці, як і в моделі OnePlus 5T. Там же, поруч з ним, можна виявити інтерфейс USB Type-C (3.1) і грати для динаміка. Незважаючи на все це, майбутня новинка позбулася важливої ​​деталі, яка була невід’ємною частиною всіх мобільних пристроїв цього виробника за останні два роки.

Йдеться, звичайно, про металевий корпус, за який смартфони OnePlus свого часу зуміли завоювати велику популярність. Так, метал не так тактильно приємний, як скло, проте він набагато міцніший, надійніший і практичніший, чого не можна сказати про скляну задню кришку, яка використовується в OnePlus 6. Судячи з усього, покупці зможуть купити новий флагман китайської корпорації в декількох кольорах , самостійно обравши кольорове оформлення тильної частини корпусу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Використовувати скло замість металу виробник вирішив не просто так, а заради забезпечення сумісності телефону з бездротовою зарядкою за стандартом Qi, яка в 2018 році є у всіх флагманських мобільних пристроях топового рівня, в тому числі в Xiaomi Mi MIX 2S і Huawei P20 Pro . Також, як можна помітити на знімку, телефону володіє подвійною камерою з вертикальним розташуванням, а також сканером відбитків пальців, розташованим прямо під нею.

Офіційний анонс OnePlus 6 очікується в квітні, а ознайомитися з усіма технічними характеристиками нового телефону китайської корпорації можна прямо зараз.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.