Huawei P20 і P20 Pro очолили рейтинг камерофонів за версією DxOMark

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фахівці сервісу DxOMark, що займається професійним тестуванням камер, оцінили можливості фото- і відеозйомки флагманських смартфонів Huawei P20 Pro і P20. Пристрої очолили рейтинг камерофонів, заробивши за підсумками тестування 109 і 102 бали відповідно.

По частині фото P20 Pro і P20 побили абсолютно всі рекорди попередніх лідерів: смартфони набрали 114 і 107 балів. У тестуванні можливостей відеозйомки пристрої заробили 98 і 94 бали відповідно. Краще P20 знімає відео тільки Pixel 2, який заслужив в цьому випробуванні 96 балів, проте все одно серйозно програє в загальному заліку новим флагманам Huawei.

На сайті DxOMark докладно розповідається про всі особливості фото- і відеозйомки на флагмани Huawei, а також прикріплені фотографії, зроблені на різні смартфони в одних і тих же умовах.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На тильній стороні Huawei P20 Pro знаходяться три камери: кольоровий модуль на 40 Мп з апертурою f / 1.8, монохромний на 20 Мп з з f / 1.6 і телевик з роздільною здатністю 8 Мп і апертурою f / 2.4. Смартфон отримав підтримку триразового оптичного, п’ятикратного гібридного і десятикратного цифрового зуму. Максимальний рівень світлочутливості (ISO) основної камери – 51200 одиниць, а після оновлення прошивки цей показник буде збільшений до 102400 одиниць.

P20

Основна камера P20 подвійна, складається з 20-мегапіксельного монохромного і 12-мегапіксельного кольорового модулів з апертурою f / 2.2. Є гібридна стабілізація, двухтоновий спалах, а також фазова, безперервна, лазерне автофокусування.

На відповідних сторінках DxOMark можна ознайомитися з докладним описом тестування камер Huawei P20 і P20 Pro , а також розглянути у високій якості фотографії і відео, зняті на флагманські апарати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.