iPhone 15 Pro Max встановить новий рекорд ширини рамок

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Популярний інсайдер Ice Universe знову опублікував у мережі дуже цікаву інформацію зі світу Apple. Цього разу він стверджує, що iPhone 15 Pro Max 2023 року може мати найтонші рамки серед усіх смартфонів. Очікується, ширина металевих обідків нового флагмана становитиме всього 1,55 мм, що дасть йому змогу перевершити за цим показником поточного рекордсмена Xiaomi 13.

Для довідки: товщина бічної облямівки 14 Pro становить 2,17 мм, а у Samsung Galaxy S22 і S23 вона трохи тонша – всього 1,95 мм. Зате у Xiaomi 13, який займає лідируючу позицію, металева рамка нерівномірна в різних частинах смартфона. З боків і на верхньому торці її ширина не перевищує 1,61 мм, але на підборідді вона збільшується до 1,81 мм. Як ви бачите, iPhone 15 Pro Max тут виграє за всіма параметрами.

Ice Universe раніше опублікував схематичні малюнки майбутнього iPhone 15 Pro Max з мікроскопічними обідками і трохи зменшеним профілем основної камери. Крім того, він також повідомив, що в наступних моделях серії Pro буде злегка змінено дизайн. Насамперед інсайдер звернув увагу на те, що всі чотири кути екрана стануть більш округлими, а зігнуте на краях скло дисплея плавно зливатиметься з металевими рамками.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Однак зміна дизайну iPhone 15 Pro Max може принести користувачам і невеликі неприємності. Мабуть, головна з них – це неможливість використання чохлів від моделі iPhone 14 Pro Max.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.