Google Pixel 8 Pro отримає новий режим нічної зйомки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У коді оновлення “Google Камери” журналісти порталу 9To5Google відшукали згадку нового режиму нічної зйомки для ще не випущеного смартфона Pixel 8 Pro. Ентузіасти розповіли, як він працюватиме і що ще є у вихідному коді камери.

З випуском Pixel 7 Pro Google представила новий режим зйомки з використанням двох об’єктивів: зображення з телевіка накладається на знімок зі звичайного об’єктива, якщо під час зйомки був задіяний цифровий зум. У 8 Pro компанія хоче додати аналогічне об’єднання кадрів у нічний режим, але тільки для нової моделі лінійки.

Відомості про оновлення нічного режиму приховані в коді APK-файлу “Google Камери” версії 8.8. Ймовірно, принцип зйомки не зміниться, і для більшої деталізації зображення з телеоб’єктива буде непомітно вбудовуватися у фотографію з основної камери. Також у вихідних кодах були знайдені згадки базової модифікації смартфона Pixel 8.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У 9To5Google попереджають, що їхня інтерпретація коду може бути недосконалою, тому точно невідомо, які нові можливості Google готує для Pixel 8 Pro.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.