Huawei Y7 Prime 2018 – скляний бюджетник з крутим дизайном за $ 250

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Разом з флагманськими P20, P20 Pro і Mate RS Porsche Design компанія Huawei представила смартфон-середнячок Y7 Prime 2018. Апарат отримав 6-дюймовий дисплей, корпус з металу і скла, модуль NFC і подвійну камеру.

Реклама

Y7 Prime 2018 оснащений IPS-дисплеєм 6 дюймів з роздільною здатністю 1440х720 пікселів і співвідношенням сторін 18: 9, процесором Qualcomm Snapdragon 430, 3 ГБ оперативної і 32 ГБ флеш-пам’яті. Основна камера складається з модулів на 13 і 2 Мп, а фронтальній дісталася 8-мегапіксельна оптика. Ємність акумулятора – 3000 мАг.

За роботу пристрою відповідає операційна система Android 8.0 Oreo з фірмовою оболонкою EMUI 8.0. Смартфон підтримує Wi-Fi 802.11n, GPS, A-GPS, ГЛОНАСС, Bluetooth 4.2 LE і оснащений модулем NFC. На задній панелі розташований сканер відбитків пальців.

Huawei Y7 Prime 2018 випускається в сірому, синьому і золотом кольорах корпусу. Вартість смартфона – $ 250 (близько 6 550 гривень). Продажі розпочнуться 1 квітня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: