Смартфони

Перероблений дизайн кнопок iPhone 15 Pro показали в новому витоку

Share

Офіційно залишилося менше півроку до того, як Apple представить лінійку iPhone 15. Хоча нинішнє сімейство iPhone 14 все ще залишається одним з найкращих телефонів для покупки в 2023 році, його наступник майже напевно стане найпотужнішим флагманом на ринку в цьому році.

Окрім покращення базової продуктивності, Apple також представить деякі помітні зміни в дизайні своїх смартфонів високого класу – iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max (або, можливо, iPhone 15 Ultra). Це включає в себе новий набір ємнісних кнопок, згідно з більшістю повідомлень і ще одним нещодавнім витоком.

Відео, опубліковане 9to5Mac у спеціальній статті, яку вперше перепостив ShrimpApplePro, наводчик з досить надійним послужним списком, демонструє дизайн iPhone високого класу цього року у всій його красі. Кнопки були переосмислені і тепер повністю ємнісні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Регулятори гучності замінено на одну твердотільну кнопку, а перемикач вимкнення звуку перетворено на кнопку відключення звуку. Користувачам, швидше за все, доведеться сильно натиснути на останню, щоб увімкнути беззвучний режим.

У відео також висвітлюються інші менш помітні зміни в дизайні, такі як закруглені краї, які надають iPhone Pro естетичний вигляд, що нагадує сучасні 14-дюймові та 16-дюймові MacBook Pro. Кілька інших повідомлень також вказують на можливість менших рамок і титанової рамки на нових телефонах преміум-класу.

Коротше кажучи, iPhone 15 Pro і iPhone 15 Pro Max чекає серйозний макіяж. З іншого боку, ванільні iPhone 15 і iPhone 15 Plus збережуть звичний дизайн своїх попередників, без твердотільних кнопок і химерних вигинів. Тим не менш, вони, швидше за все, відмовляться від вирізу і приймуть Dynamic Island, який наразі можна знайти лише на Pro.

Для довідки: дебют лінійки iPhone 15 очікується десь у вересні, тож у Apple ще є достатньо часу, щоб внести деякі зміни. Отже, всю цю інформацію слід сприймати з певною часткою скептицизму.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: iPhone
  • Останні записи

    Розкрито нову інформацію про суперфлагман Samsung Galaxy S25 Ultra

    Інформацією про смартфон поділився мережевий аналітик під псевдонімом Sawyergalox. За словами інсайдера, південнокорейський техногігант вирішив…

    29.04.2024

    Новий iPad Pro раптово здивує секретним чіпсетом Apple

    Зважаючи на все, компанія прагне стати лідером із впровадження нейромережевих функцій у свої пристрої. Журналіст…

    29.04.2024

    Гурман: Випуск Apple Vision Pro 2 не планується до кінця 2026 року

    Компанія Apple не планує випускати друге покоління гарнітури Vision Pro до кінця 2026 року, повідомляє…

    29.04.2024

    Європейський Союз встановив нові правила для iPadOS

    У понеділок антимонопольні органи ЄС назвали iPadOS, операційну систему Apple для планшетів, важливим цифровим фільтром…

    29.04.2024

    Новий ШІ-чіп Apple M4 можуть представити вже 7 травня разом з iPad Pro

    До цього часу компанії вдавалося тримати технічні дані планшетів у секреті. Однак, з огляду на…

    29.04.2024

    З’явилися подробиці про доступні камерофони Huawei nova 13 Pro та nova 13 Ultra

    Нові смартфони компанії Huawei, nova 13 Pro і nova 13 Ultra можуть отримати процесор Kirin…

    29.04.2024