На що здатний новий “клон” iPhone за 200 доларів

Йдеться про другий екран на задній панелі пристрою. Він розміщений праворуч від основного блоку камер і потрібен для отримання повідомлень, перегляду часу і відповіді на вхідні дзвінки. Нагадаємо, подібне рішення ми вже бачили в Xiaomi 11 Ultra. Ось так це виглядає у флагманського “китайця”:

Gionee F3 Pro ж не особливо блищить флагманськими функціями. Це бюджетний смартфон, і навіть сам виробник стверджує, що апарат призначений для літніх людей. Варто відзначити “кривизну” копіювання: на передній панелі всього одна фронтальна камера, яка розміщується в “чубчику”, хоча все могло обійтися простим краплеподібним вирізом. Шпалери взяли з iPhone 14 Pro, хоча це взагалі клон iPhone 13 Pro.

Характеристики Gionee F3 Pro:

  • Екран: 6,5 дюйма, HD, IPS, 60 Гц;
  • Процесор: Unisoc T610;
  • Пам’ять: 8+128 ГБ;
  • Батарея: 3900 мАг (швидка зарядка 10 Вт);
  • Камери: основна 21 Мп, фронтальна 5 Мп;ОС:
  • Android (версія не вказана).

Незважаючи на оманливий вигляд блоку камер, всього тут один модуль, все інше – муляж. Природно, ніякого LiDAR тут теж немає. Зате є 3,5-мм роз’єм, порт USB-C і слот для microSD.

Продажі Gionee F3 Pro вже стартували в Китаї. Найближчим часом апарат з’явиться на AliExpress. Ціна – 205 доларів. Ми ж радимо купувати або iPhone з його оригінальним дизайном, або Android-смартфони популярних виробників з їхніми унікальними фішками.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я