В бенчмарках помічений загадковий смартфон

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Відразу в двох бенчмарках – AnTuTu і Geekbench – з’явилася інформація про потужний смартфон, який фігурує під кодовим позначенням NS P7819.Дані тесту говорять про те, що в апараті застосований процесор Snapdragon 845. Цей чіп містить вісім обчислювальних ядер Kryo 385: чотири з них функціонують з тактовою частотою до 2,8 ГГц, ще чотири – до 1,8 ГГц. Обробкою графіки займається контролер Adreno 630. До складу чіпа входить модем Snapdragon X20 LTE, який теоретично дозволяє завантажувати дані через мобільну мережу зі швидкістю до 1,2 Гбіт / с.

Реклама

Дані обох тестів говорять про те, що обсяг оперативної пам’яті становить 6 Гбайт. Місткість флеш-модуля дорівнює 64 Гбайт.Спостерігачі вважають, що в бенчмарках «засвітився» смартфон OnePlus 6, анонс якого очікується влітку нинішнього року. Тести вказують на те, що роздільна здатність дисплея дорівнює 2200 × 1080 пікселів. Це відповідає раніше опублікованій інформації: повідомлялося, що здатність екрана дорівнює 2280 × 1080 пікселів. Мабуть, частина дисплея відведена під віртуальні кнопки.

З чуток, смартфон OnePlus 6 отримає подвійну тильну камеру з сенсорами на 16 і 20 млн пікселів, а також фронтальну камеру з 20-Мп датчиком. За живлення відповідатиме акумуляторна батарея ємністю 3450 мА · год.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоportaltele.com.ua

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ