Смартфони

Які Xiaomi брати у 2023 році. Від топового 12 Pro до ультрадоступного Redmi A1

Share

Лінійка Xiaomi (включно як з фірмовими пристроями, так і девайсами від споріднених Redmi і Poco) настільки велика, що релізи багатьох апаратів проходять поза увагою, і ті розчиняються на ринку. Це ускладнює вибір смартфона і заважає покупцеві зробити правильний вибір.

Журналісти перерахували головні телефони китайців, які можна і потрібно брати у 2023 році – ми зібрали всю суть.

Xiaomi 12 Pro – флагман, який вирізняється крутою камерою. У моделі три об’єктиви роздільною здатністю 50 мегапікселів, підтримка технології кінематографії, видатний нічний режим, можливість запису роликів у 4К. Ще девайс має вкрай просунутий 6,73-дюймовий AMOLED-дисплей, потужний чип Snapdragon 8 Gen 1 і прокачану аудіосистему. Коштує апарат відповідно – близько 35 000 грн.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще один топ – Poco F4 GT. Цей телефон орієнтований на геймерів і має в базі 8 Гбайт ОЗП. В ігри круто ганяти на якісному 6,67-дюймовому екрані AMOLED DotDisplay з частотою 120 Гц, за продуктивність відповідає чип Snapdragon 8 Gen 1, присутня система охолодження LiquidCool Technology 3.0 з двома випарними камерами. Монструозна машина коштує відносно недорого – в Україні пристрій можна взяти біля 17000 грн.

Poco M5s випустили для тих, хто в труні бачив високий прайс і топові характеристики, але часто знімає на телефон. Ззаду у нього розташована квадрокамера з об’єктивами на 64, 8, 2 і 2 мегапікселів, яка має фазовий автофокус PDAF. Вартість найдоступнішого на ринку телефону з чотирма камерами становить лише 8000 грн.

Смартфони майбутнього мають бути такими, як Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 5G. Цей апарат виділяється на тлі інших батареєю ємністю 4500 мАг з підтримкою ультрашвидкої зарядки на 120 Вт: 100% акумулятор набирає за 20 хвилин. Коштує недорого – 15000 грн.

Найкрутіші бездротові навушники до 3 тисяч гривень. Від хітових Xiaomi Redmi AirDots 3 Pro до розумних ноунеймів

Стрибаємо в бюджетний сегмент, де знаходимо Xiaomi Redmi 9C. У цього малюка три вау-фічі – по-перше, наявність NFC, по-друге, хороша подвійна камера з об’єктивами 12+2 мегапкіселей, по-третє, дуже доступний прайс. Ми знайшли, що на Маркеті китайський апарат можна купити за 4 тисяч гривень.

Завершує добірку Xiaomi Redmi A1, який оцінить ваша бабуся або маленька дитина. Максимально стриманий девайс, який отримав адекватний 6,52-дюймовий дисплей, простеньку камеру і витривалий акумулятор. Коштує якісь копійки – 3000 гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Відповідальна та цілеспрямована. Спокійна і витривала. Борець за справедливість. Сфера інтересів: технології, які змінять майбутнє.

View Comments

  • Коштує недорого – 15000 грн. - Це для кого "недорого"? Для депутатів? В мене пенсія - трохи більше тьох тисяч! І все життя працював - не язиком, як депутати!

Опублікував
Лужна Софія
Tags: Xiaomi
  • Останні записи

    Huawei Pura 70 Ultra виявився майже на 100% зроблений із китайських компонентів

    Флагманський смартфон Huawei Pura 70 Ultra знову розібрали блогери — але цього разу не для…

    29.04.2024

    Що насправді впливає на швидкість роботи смартфона

    Вважають, що швидкість роботи смартфона безпосередньо залежить від продуктивності процесора та оптимізації, яку провів виробник.…

    29.04.2024

    Beats готується представити навушники Apple Beats Solo Buds та Solo 4

    Згідно з останнім витоком, компанія Apple планує випустити свої нові продукти під брендом Beats наступного…

    29.04.2024

    Nintendo Switch 2 втратить свою фірмову фішку

    Гравці більше не почують приємного натискання кріплення джойконів. Про це пише іспанське видавництво Vandal.  За…

    29.04.2024

    В мережу потрапили ціни на новий Samsung Galaxy F55 5G

    Південнокорейський технологічний гігант Samsung нещодавно представив на індійському ринку новітні смартфони Galaxy M15 5G і…

    29.04.2024

    Експерти назвали зміни на які чекати у смартфонах

    Якщо сьогодні ми купуємо смартфон, то є ймовірність, що, поки ми донесемо його до дому,…

    29.04.2024