Які Xiaomi брати у 2023 році. Від топового 12 Pro до ультрадоступного Redmi A1

Лінійка Xiaomi (включно як з фірмовими пристроями, так і девайсами від споріднених Redmi і Poco) настільки велика, що релізи багатьох апаратів проходять поза увагою, і ті розчиняються на ринку. Це ускладнює вибір смартфона і заважає покупцеві зробити правильний вибір.

Журналісти перерахували головні телефони китайців, які можна і потрібно брати у 2023 році – ми зібрали всю суть.

Xiaomi 12 Pro – флагман, який вирізняється крутою камерою. У моделі три об’єктиви роздільною здатністю 50 мегапікселів, підтримка технології кінематографії, видатний нічний режим, можливість запису роликів у 4К. Ще девайс має вкрай просунутий 6,73-дюймовий AMOLED-дисплей, потужний чип Snapdragon 8 Gen 1 і прокачану аудіосистему. Коштує апарат відповідно – близько 35 000 грн.

Ще один топ – Poco F4 GT. Цей телефон орієнтований на геймерів і має в базі 8 Гбайт ОЗП. В ігри круто ганяти на якісному 6,67-дюймовому екрані AMOLED DotDisplay з частотою 120 Гц, за продуктивність відповідає чип Snapdragon 8 Gen 1, присутня система охолодження LiquidCool Technology 3.0 з двома випарними камерами. Монструозна машина коштує відносно недорого – в Україні пристрій можна взяти біля 17000 грн.

Poco M5s випустили для тих, хто в труні бачив високий прайс і топові характеристики, але часто знімає на телефон. Ззаду у нього розташована квадрокамера з об’єктивами на 64, 8, 2 і 2 мегапікселів, яка має фазовий автофокус PDAF. Вартість найдоступнішого на ринку телефону з чотирма камерами становить лише 8000 грн.

Смартфони майбутнього мають бути такими, як Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 5G. Цей апарат виділяється на тлі інших батареєю ємністю 4500 мАг з підтримкою ультрашвидкої зарядки на 120 Вт: 100% акумулятор набирає за 20 хвилин. Коштує недорого – 15000 грн.

Найкрутіші бездротові навушники до 3 тисяч гривень. Від хітових Xiaomi Redmi AirDots 3 Pro до розумних ноунеймів

Стрибаємо в бюджетний сегмент, де знаходимо Xiaomi Redmi 9C. У цього малюка три вау-фічі – по-перше, наявність NFC, по-друге, хороша подвійна камера з об’єктивами 12+2 мегапкіселей, по-третє, дуже доступний прайс. Ми знайшли, що на Маркеті китайський апарат можна купити за 4 тисяч гривень.

Завершує добірку Xiaomi Redmi A1, який оцінить ваша бабуся або маленька дитина. Максимально стриманий девайс, який отримав адекватний 6,52-дюймовий дисплей, простеньку камеру і витривалий акумулятор. Коштує якісь копійки – 3000 гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.